NOMINAL

hlavní jídla / přílohy

Jáhlové noky s tuňákem

Jáhlové noky s tuňákem

Suroviny

Noky z 200 g směsi  na jáhlové těsto (spíše vychladlé)

1 PL olivového oleje
2 PL másla
1 větší mrkev
Čtvrtka celeru
Asi 10 cm pórku
Hrst petrželové nati
1 plechovka kvalitního tuňáka v oleji
Dochucení: sůl, pepř, citr. šťáva, zakysaná smetana

Postup

Noky  opékáme na olivovém oleji a mezi tím si připravíme zeleninu. Na másle restujeme pokrájený pórek, na hrubém struhadle strouhanou mrkev a celer.  K orestované zelenině přidáme tuňáka, dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Můžeme přidat i 1-2 PL zakysané smetany. Nakonec do směsi vmícháme opečené noky a posekanou petrželku.

cereální kaše

směsi na chleba

směsi na těsta

bezlepkové recepty

kde nás najdete?

V velkoobchod P prodejna G gastro S sídlo firmy L lokalizace
Najdete nás i v prodejnách Rossmann, Albert, Lidl

rychlý dotaz

rychlý kontakt

E-mail: info@nominal.cz
adresa:
Vídeň 6
Velké Meziříčí, 59401
Vysočina, Česká republika
další údaje:
IČ: 29317908 / DIČ: CZ29317908