NOMINAL

hlavní jídla / přílohy

Jáhlové noky jako omeleta

Jáhlové noky jako omeleta

Suroviny

Hotové jáhlové noky ze 150-200 g
směsi na jáhlové těsto (spíše vychladlé)

1 střední cibule
1-2 stroužky česneku
80 g slaniny, tyrolského špeku apod.
50 g tvrdého sýra
(1 větší mrkev, 1 mladá cuketa)
3 vejce
Olej, sůl, pepř
Hrst čerstvé petrželky

Postup

Cibuli nakrájíme na plátky a se špetkou soli restujeme na pánvi. Ke konci přidáme i rozdrcený česnek. V této chvíli buď vše sundáme z pánve a jdeme smažit slaninu (pokud nechceme zeleninu) nebo na cibuli přihodíme nahrubo postrouhanou mrkev a tenké plátky cukety. Lehce osolíme a restujeme, dokud není zelenina zavadlá, ale stále příjemně křupavá. Sundáme z pánve a dáme na ni osmažit slaninu. Slaninu je možné nahradit jiným typem uzeniny (např. párkem či klobásou), pokaždé bude mít pokrm jinou chuť. Zajímavá je např. kombinace s chuťově výrazným chorizem. Pánev s osmaženou uzeninou stáhneme z plamene, přidáme cibuli, příp. zeleninu, nahrubo postrouhaný tvrdý sýr (čedar, gouda, ementál apod.), prošlehaná vejce, posekanou petrželku a hlavně jáhlové noky, které předem pár minut zprudka osmažíme. Hmotu rozprostřeme na pánev v silnější vrstvě a pomalu pečeme jako omeletu nebo ji můžeme zapéct v troubě.

cereální kaše

směsi na chleba

směsi na těsta

bezlepkové recepty

kde nás najdete?

V velkoobchod P prodejna G gastro S sídlo firmy L lokalizace
Najdete nás i v prodejnách Rossmann, Albert, Lidl

rychlý dotaz

rychlý kontakt

E-mail: info@nominal.cz
adresa:
Vídeň 6
Velké Meziříčí, 59401
Vysočina, Česká republika
další údaje:
IČ: 29317908 / DIČ: CZ29317908