NOMINAL

hlavní jídla / přílohy

Perkelt s bezlepkovými jáhlovými noky

Perkelt s bezlepkovými jáhlovými noky

Suroviny

Jáhlové noky asi z 300 g směsi na jáhlové těsto

1 kg hovězího zadního
Asi 700 g cibule
3 PL mleté sladké papriky (můžeme přidat i trochu pálivé)
Trochu kmínu
2 stroužky česneku
Sádlo (olej)
500g oloupaných rajčat
3 obyčejné zelené papriky
Sůl, pepř

Postup

Cibuli pokrájíme najemno a chvíli smažíme ve větším hrnci se silnějším dnem. Asi po deseti minutách přidáme maso nakrájené na kostičky, koření (kmínu a mletou papriku) a prolisovaný česnek. Chvíli na cibuli restujeme, pak přidáme papriku zbavenou semeníků pokrájenou na proužky a oloupaná pokrájená rajčata. Dusíme velmi pomalu takřka ve vlastní šťávě, občas podléváme troškou vody. Maso krásně změkne a zelenina se rozdusí ve vynikající šťávu. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s jáhlovými noky, připravenými podle základní receptury.

cereální kaše

směsi na chleba

směsi na těsta

bezlepkové recepty

kde nás najdete?

V velkoobchod P prodejna G gastro S sídlo firmy L lokalizace
Najdete nás i v prodejnách Rossmann, Albert, Lidl

rychlý dotaz

rychlý kontakt

E-mail: info@nominal.cz
adresa:
Vídeň 6
Velké Meziříčí, 59401
Vysočina, Česká republika
další údaje:
IČ: 29317908 / DIČ: CZ29317908