NOMINAL

recepty ze špaldové mouky'

Špaldové linecké třené (vegan)

Špaldové linecké třené (vegan)

Suroviny

105 g
105 g
180 g
70 g
1 ČL
1 PL

celozrnné hl. špaldové mouky
pšeničné hl. mouky
rostlinného tuku
třtinového hnědého  moučkového cukru
rozemletého lněného semínka
horké vody
kůra z citrónu
  zavařenina na  slepení
čokoládová  poleva

Postup

Rostlinný tuk třeme důkladně  s třtinovým  moučkovým cukrem.Ten si můžeme vyrobit     rozemletím krystalového třtinového cukru na kávovém mlýnku. Poté přimícháme mouky, kůru z chemicky neošetřeného citrónu a "kašičku" z lněného semínka. Tu připravíme tak, že jemně rozemleté semínko smícháme s horkou vodou a necháme vychladnout. Dobře prohněteným těstem naplníme pevný zdobící sáček a ozdobnou  špičkou  stříkáme na plech s pečícím papírem malé banánky, rohlíčky, esíčka či  kolečka. Pečeme cca 13 min. v troubě  vyhřáté na 170 °C.
Po vychladnutí slepujeme pikantní zavařeninou (např. rybízovou) a namáčíme do polevy z hořké čokolády. Necháme zatuhnout nejlépe na cukrářské mřížce.

cereální kaše

směsi na chleba

směsi na těsta

bezlepkové recepty

kde nás najdete?

V velkoobchod P prodejna G gastro S sídlo firmy L lokalizace
Najdete nás i v prodejnách Rossmann, Albert, Lidl

rychlý dotaz

rychlý kontakt

E-mail: info@nominal.cz
adresa:
Vídeň 6
Velké Meziříčí, 59401
Vysočina, Česká republika
další údaje:
IČ: 29317908 / DIČ: CZ29317908