NOMINAL

velkoobchod

Všechny uvedené výrobky jsou vyrobeny extruzí – technologickým procesem, při kterém jsou suroviny zpracovány tepelno-mechanickým namáháním. Tento proces působí na potravinu velmi krátce, takže dochází k minimálním ztrátám nutričně významných látek, které nevydrží delší zahřátí. Zpracované mouky jsou vlivem zahřátí sterilní a obsahují minimální množství vody. Tím je zaručena vysoká trvanlivost bez použití jakýchkoliv konzervačních činidel.


speciální bezlepkové směsi na chleby, drobné a jemné pečivo, cukroví

Pro pekaře a cukráře, kteří se chystají spustit a nebo už provozují bezlepkovou výrobu, jsou tyto připravené směsi nejlepší volbou na vytvoření kompletního bezlepkového sortimentu nebo doplnění sortimentu stávajícího. Výroba s použitím směsí je velice rychlá a jednoduchá a díky velkému množství připravených receptů dává nepřeberné možnosti při sestavování sortimentu.


ŠPALDA loupaná, špaldová mouka

Prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost.
Nabízíme z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské kvalitě.

instantní mouky - obilninové

Instantní obilninové mouky jsou v potravinářském průmyslu využívány jako zahušťovadla, zlepšující přípravky do těst, kde především zvyšují vaznost vody, jako nosiče aromat, nosiče koření, jsou součástí instantních omáček, polévek a nápojů. Jsou rovněž součástí panád pro průmyslové použití. Mohou se využívat k „zlehčení“ různých pomazánek a krémů.


crispies

Různě tvarovaný extrudát dle přání zákazníka, který se používá pro výrobu müsli tyčinek, směsí müsli, jako základ pro dražované výrobky, do suchých směsí, jako přídavek do směsi na výrobu knedlíků apod.


vlákniny

Dnes se pomocí vlákniny snažíme bojovat proti civilizačním chorobám. Je vědecky prokázáno, že lidé, kteří pravidelně zařazují do své stravy potraviny obsahující vlákninu, trpí méně často kardiovaskulárními chorobami a rakovinou tlustého střeva a konečníku. Některé součásti dietní vlákniny mají schopnost zadržovat vodu, a tak zvyšovat objem stolice, která pak snáze prochází střevním traktem a napomáhá normální střevní funkci. Z toho důvodu je účinná v léčbě zácpy. Vláknina se také výborně uplatňuje při redukčních dietách – zaplní žaludek a omezuje pocit hladu, zlepšuje zažívání a urychluje vyměšování.

Z technologického pohledu má přídavek vlákniny příznivý vliv na zvyšování vaznosti vody ve výrobku, prodlužuje tak jeho trvanlivost a zvyšuje výtěžnost těsta. Je vhodná také jako přísada do ovocných náplní sladkého pečiva, kde omezuje roztékání náplně po zahřátí.

kompletní směsi určené pro další zpracování

Nabízíme kompletní pekařské směsi určené pro přípravu krémů, náplní a těst.

cereální kaše

směsi na chleba

směsi na těsta

bezlepkové recepty

kde nás najdete?

V velkoobchod P prodejna G gastro S sídlo firmy L lokalizace
Najdete nás i v prodejnách Kaufland, Albert, Lidl...

rychlý dotaz

rychlý kontakt

E-mail: info@nominal.cz
adresa:
Vídeň 6
Vídeň 59401
Vysočina, Česká republika
další údaje:
IČ: 29317908 / DIČ: CZ29317908