Jak z názvu vyplývá, je tento výrobek dobrou alternativou strouhanky k obalování při smažení masa, zeleniny, žampiónů či sýrů. V trojobalu ho lze používat v kombinaci s rýžovou moukou. Kukuřičnou strouhanku můžeme použít také k přípravě různých panád a těstíček ke smažení.

Výrobek může sloužit k zahušťování polévek, omáček, jako pojivo mletých mas či zeleninových karbanátků, k vysypávání formy při pečení. V cukrářské výrobě ho lze použít například v jablečném závinu (zahušťování jablečné náplně) nebo jako součást některého těsta. V neposlední řadě z něj můžeme připravit jednodruhovou obilnou kukuřičnou kaši. 

Výživové hodnoty ve 100 g výrobku:

Obsah lepku:

Složení:

Skladování:

Trvanlivost:

Balení:

Energie: 1540 kJ/364 kcal * Tuky: 2,9g * NMK: 0,4g * Sacharidy:76g * Cukry: 0,7g * Vláknina: 3g * Bílkoviny: 6,9g * Sůl: < 0,01 g

méně než 20 mg na 1 kg výrobku

100 % kukuřičná krupice

V suchém skladu při relativní vlhkosti do 75%. Dobře uzavřené.

12 měsíců

200 g

newsletter

Buďte stále v obraze!
Aby vám už nic neuteklo,
přihlaste se k odběru novinek.

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů | GDPR