Jak z názvu vyplývá, je tento výrobek dobrou alternativou strouhanky k obalování při smažení masa, zeleniny, žampiónů či sýrů. V trojobalu ho lze používat v kombinaci s rýžovou moukou. Kukuřičnou strouhanku můžeme použít také k přípravě různých panád a těstíček ke smažení.

Výrobek může sloužit k zahušťování polévek, omáček, jako pojivo mletých mas či zeleninových karbanátků, k vysypávání formy při pečení. V cukrářské výrobě ho lze použít například v jablečném závinu (zahušťování jablečné náplně) nebo jako součást některého těsta. V neposlední řadě z něj můžeme připravit jednodruhovou obilnou kukuřičnou kaši. 

Složení: 100% kukuřičná krupice
Obsah lepku:  Méně než 20mg na 1kg výrobku.
Skladování: V suchém skladu při relativní vlhkosti do 75% a teplotě do 30°C, vždy uzavřené.
Výživové
hodnoty ve  100g směsi:
Energie 1540kJ/364kcal Tuky 2,9g NMK 0,4g Sacharidy 76g Cukry 0,7g Vláknina 3g Bílkoviny 6,9g Sůl <0,01g
Balení:  200g
Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek 12 měsíců.

 

 

newsletter

Buďte stále v obraze!
Aby vám už nic neuteklo,
přihlaste se k odběru novinek.

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů | GDPR