Rýžová instantní mouka má jemnou neutrální chuť a dobře váže tekutinu. Pro své vlastnosti je vhodná nejen k přípravě jednodruhové čistě rýžové kaše, ale má řadu dalších použití. 

Snadno ji lze použít spolu s Kukuřičnou strouhankou Nominal v trojobalu při smažení masa, zeleniny, žampiónů či sýrů. Rýžovou mouku můžeme použít také k přípravě různých panád a těstíček ke smažení.

Výrobek může sloužit k zahušťování polévek, omáček, jako pojivo masových i zeleninových karbanátků či ovocných směsí (nápně do závinu apod.), k vysypávání formy při pečení. Pro svou jemnou chuť ji lze použít jako plnidlo sladkých krémů.

Výživové hodnoty ve 100 g výrobku:

Obsah lepku:

Složení:

Skladování:

Trvanlivost:

Balení:

 Energie: 1550 kJ/365 kcal * Tuky: 1,4g * NMK: 0,2g * Sacharidy:81g * Cukry: 0,2g * Vláknina: 2,4g * Bílkoviny: 6g * Sůl: < 0,01 g

méně než 20 mg na 1 kg výrobku

100 % rýže loupaná

V suchém skladu při relativní vlhkosti do 75%. Dobře uzavřené.

12 měsíců

200 g

 

newsletter

Buďte stále v obraze!
Aby vám už nic neuteklo,
přihlaste se k odběru novinek.

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů | GDPR