Přejít na obsahovou část stránky

Recepty

Bramborové přílohové knedlíky (bez lepku)

Tento recept nabízí snadný a rychlý způsob, jak připravit chutné bezlepkové bramborové knedlíky, které se skvěle hodí jako příloha k různým pokrmům. Tento recept je ideální pro ty, kteří hledají bezlepkovou alternativu tradičních bramborových knedlíků. Snadno a rychle!

Postup

  1. Suroviny dáme do mísy a zamícháme. Těsto necháme asi 5 až 10 minut odležet. Poté jej vytáhneme na vál a rukama důkladně prohněteme.

  2. Tvarujeme válečky o průměru asi 3 cm, které vkládáme do vroucí mírně osolené vody. Vaříme podle velikosti přibližně 15 minut. Po uvaření je dobré nechat knedlík chvíli „zatáhnout“ a teprve poté krájet na plátky.

Dobrou chuť!

Bramborové přílohové knedlíky (bez lepku)

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti