Suroviny

Noky z 200 g směsi  na bramborové těsto (spíše vychladlé)

1 PL olivového oleje
2 PL másla
1 větší mrkev
Čtvrtka celeru
Asi 10 cm pórku
Hrst petrželové nati
1 plechovka kvalitního tuňáka v oleji
Dochucení: sůl, pepř, citr. šťáva, zakysaná smetana

 

Postup

 

Noky  opékáme na olivovém oleji a mezi tím si připravíme zeleninu. Na másle restujeme pokrájený pórek, na hrubém struhadle strouhanou mrkev a celer.  K orestované zelenině přidáme tuňáka, dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Můžeme přidat i 1-2 PL zakysané smetany. Nakonec do směsi vmícháme opečené noky a posekanou petrželku.

newsletter

Buďte stále v obraze!
Aby vám už nic neuteklo,
přihlaste se k odběru novinek.

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů | GDPR