Recepty

Pizza - recept I - bez vajec (bez lepku)

Máte chuť na rychlou bezlepkovou pizzu bez vajec? Tak pojďme na to!

Postup

  1. Všechny suroviny smícháme. Vláčné těsto necháme 10 minut odpočinout. Rozválíme na tenkou vrstvu a dáme na plech vysypaný třeba polohrubou kukuřičnou moukou. Těsto potřeme rajčatovou omáčkou a dle chuti dozdobíme například mozarellou, šunkou, žampiony, tuňákem, čerstvou zeleninou, olivami či cibulí. Pizzu nám skvěle ochutí bylinky, jako je bazalka a oregano. Před pečením povrch zakápneme olivovým olejem. Pizzu pečeme na prudko při teplotě kolem 230 °C asi 6 minut a poté ihned podáváme.
Mouka

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti