Připravte si chutné bramborové noky s houbami podle našeho jednoduchého receptu!
Ingredience
200 g směsi na bramborové těsto
300 g (ml) vody
2-3 stroužky česneku
cca 10 středních hub
1 střední cibule
1 PL másla
sůl, pepř, drcený kmín
zelená petrželka
Postup
Podle základního návodu na přípravu bramborových noků uvaříme noky z 200 g směsi na bramborové těsto. Směs zalijeme vodu a zamícháme. Necháme asi 5-10 minut odležet a důkladně prohněteme. Tvarujeme noky a vaříme v mírně osolené vodě podle velikosti 4 až 6 minut.
Jemně pokrájenou cibulku orestujeme na másle, přidáme na plátky pokrájený česnek a také chvíli restujeme. Houby nakrájíme na plátky, přidáme k cibulce, osolíme, přidáme drcený kmín a restujeme do změknutí. Uvařené noky spolu s houbami ještě chvíli restujeme. Dochutíme pepřem, dosolíme a přidáme sekanou zelenou petrželku. Na talíři můžeme sypat strouhaným parmazánem.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Zobrazit podrobnosti