Recepty

Slané špaldové palačinky se špenátem a medvědím česnekem

Lahodné slané palačinky jsou skvělým způsobem, jak využít čerstvý špenát a medvědí česnek. Snadno se připravují a skvěle se hodí jako lehký oběd nebo večeře. Plněné výbornou náplní z čerstvého sýra a zakysané smetany, potěší každého milovníka zdravého jídla.

Postup

  1. Všechny ingredience na těsto (špenát, špaldovou mouku, mléko, vejce, sůl, pepř a česnek) dejte do mixéru a umixujte na hladké tekuté těsto.
  2. Na pánvičce rozehřejte trochu oleje a opékejte palačinky z obou stran do zlatova.
  3. Pro přípravu náplně smíchejte čerstvý sýr, zakysanou smetanu, sůl, pepř, medvědí česnek a jarní cibulku v mixéru do hladké a snadno roztíratelné konzistence.
  4. Palačinky potřete náplní, zabalte a podávejte s čerstvou zeleninou.

Dobrou chuť!

Špaldová mouka Nominal

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti